Over Scenwise

Home / Over Scenwise

Over Scenwise

ScenWise is een klein bedrijf met grote dromen. Onze missie is: organiseer alle beschikbare informatie binnen het verkeersmanagement domein en maak deze uniform, toegankelijk en bruikbaar. Met deze ambitieuze en inspirerende doelstelling helpen wij onze klanten hoogwaardige applicaties en diensten te ontwikkelen. Dit doen wij in opdrachten van de opdrachtgevers, via detachering of via eigen software ontwikkeltrajecten.

ScenWise kent een groot netwerk met ervaren professionals. Wij werken samen met onze partners om grote opdrachten uit te voeren. ScenWise ontwikkelt ook innovatieve applicaties en diensten samen met onze business partners. Een voorbeeld hiervan is de ScenarioVerkenner® voor het automatiseren van regelscenario’s. Deze algoritme wordt binnenkort uitgerold bij de wegbeheerders in Noord Holland.

Over Kin Fai

Een gedreven projectmanager met een schat van ervaring en inhoudelijke kennis

Kin Fai is een ervaren projectleider met veel ervaring met verkeersmanagement toepassingen, data validatie en ICT projecten. Tevens is hij een inhoudelijk adviseur met passie voor innovatie. Kin Fai werkt vaak in teamverband en is in staat de business gebruikers en de ICT specialisten goed te laten samenwerken.

Samenwerking partners

Moqod – specialist in smart solutions voor mobile, web en gadgets

Bureau Onderweg – specialist voor beleidsonderzoek, evaluatie en monitoring, op het gebied van bereikbaarheid en mobiliteit.

Tenuki – Specialist in verkeersinformatie en verkeersinformatie gerelateerde systemen

VORtech BV – Specialist in Data Science

Livecrowd Mobility – Livecrowd is a content experience platform met veel expertise met het toepassen van social media technieken in Smart mobility

Transnomis Solution – Transnomis is een Canadese bedrijf gespecialiseerd in verkeersmanagement systemen en Big Data toepassingen.